apple-pay-icon american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro amazon_payments dogecoin forbrugsforeningen litecoin credit-card zap cog image price-tag price-tags cart phone location2 chevron-down chevron-left chevron-right chevron-small-down chevron-small-left chevron-small-right chevron-small-up chevron-thin-down chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-up chevron-up cloud credit-card2 eye file-binary flame heart link link-external markdown organization person pin x zap2 share-alternitive office light-bulb credit-card3 credit-card4 enlarge shrink enlarge2 shrink2 cog2 cogs link2 paper-plane envelope image2 play price-tag2 price-tags2 cart2 location22 share new-tab facebook facebook2 instagram twitter rss rss2 vimeo vimeo2 behance behance2 dropbox github tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 html-five html-five2 css3

Lee and Kevin renovated a 1930's cottage in historic Garden Hills neighborhood in Atlanta. Their goal was to add a large addition the seamlessly worked with the existing spaces. Using quality materials and carefully space planning the traffic flow allowed them to camouflage the original from the new. Selecting an exterior color to compliment the new cedar shake roof and older stone gave it an updated monochromatic look. 

Photography
Roger Davies

Featured in
Cottage Living November 2008

The interior Lee used a white back drop for a Hamptons feel while layering in bold pops of yellow throughout the main level. The renovation mimicked Lee's approach for fun yet timeless well edited interiors. The updated cottage blends into the neighborhood and now fits the needs of a modern family.

Lee has hand-picked a collection of pieces to help you get this same look.